مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران
طرز-تهیه-خوراک-قفقازی

طرز تهیه خوراک قفقازی

تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه خوراک قفقازی

خوراک قفقازی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه این خوراک را برای شما توضیح می‌دهیم:

مواد لازم:
– گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– سیر: ۴ حبه
– گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط
– فلفل دلمه‌ای: ۲ عدد
– تخم مرغ: ۲ عدد
– نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران، روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه:
۱. پیاز و سیر را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شوند.
۲. گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند.
۳. گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم و همراه گوشت تفت می‌دهیم.
۴. زردچوبه و نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.
۵. آب یا شیر را به مواد اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه تهیه می‌کنیم.
۶. در آخر، تخم مرغ را با یک قاشق و در یک ظرف جداگانه تفت می‌دهیم و به خوراک اضافه می‌کنیم.
۷. خوراک قفقازی را با نان تازه سرو می‌کنیم.

با این روش، خوراک قفقازی خوشمزه و مغذی خود را آماده می‌کنید. این خوراک را می‌توان با نان تازه، برنج یا کنجدی سرو کرد. همچنین می‌توانید از سبزیجات تازه نظیر ریحان، تره، جعفری و… برای تزئین و طعم دهی به خوراک استفاده کنید.

مرتبط نوشته ها

زاویه-تابش-و-بازتابش

زاویه تابش و بازتابش

بازتاب-امواج-الکترومغناطیسی

بازتاب امواج الکترومغناطیسی

آونگ ساده

نیروی اصطکاک جنبشی

نوشته‌ی بعدی
ویتامین-B6-(پیریدوکسین)-چیست-و-چه-خواصی-دارد؟

ویتامین B6 (پیریدوکسین) چیست و چه خواصی دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

paniz

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی پانیذ متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.