مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران
طرز-تهیه-خورش-فسنجان

طرز تهیه خورش فسنجان

تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه خورش فسنجان

خورش فسنجان یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با استفاده از گردو و رب انار تهیه می‌شود. در زیر طرز تهیه این خورش را برای شما شرح می‌دهیم:

مواد لازم:
– گوشت گردن یا مرغ یا گوشت قرمز: ۵۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– رب انار: ۲ پیمانه
– گردو: ۲ پیمانه
– زعفران: یک قاشق چایخوری
– نمک، فلفل، زردچوبه، روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:
۱. ابتدا گوشت را با نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
۲. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۳. گردو را خرد کرده و در تابه با روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
۴. رب انار را به پیاز اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
۵. گوشت را به تابه اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید.
۶. آب داغ را به تابه اضافه کرده و برای ۱۰ دقیقه بجوشانید.
۷. سپس زعفران را در یک قاشق آب گرم حل کرده و به تابه اضافه کنید.
۸. خورش را برای ۲ ساعت با حرارت کم بپزید تا گوشت کاملاً پخته شود و خورش غلیظ شود.
۹. در انتها، خورش را با برنج سفید سرو کنید و با گردو خرد شده و ریحان تزیین کنید.

توصیه می‌شود خورش فسنجان را با برنج سفید و ترشی خیار تازه سرو کنید. همچنین می‌توانید از گوشت قرمز، مرغ یا گوشت گردن استفاده کنید.

مرتبط نوشته ها

زاویه-تابش-و-بازتابش

زاویه تابش و بازتابش

بازتاب-امواج-الکترومغناطیسی

بازتاب امواج الکترومغناطیسی

آونگ ساده

نیروی اصطکاک جنبشی

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-خورش-فاصولیه

طرز تهیه خورش فاصولیه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

paniz

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی پانیذ متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.