طرز تهیه متبل بادمجان
متبل بادمجان یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که با استفاده از بادمجان، سس طماطم، سیر و ادویههای خاص تهیه میشود. در زیر طرز تهیه این غذا را برای شما توضیح میدهیم:
مواد لازم:
– بادمجان (۳ عدد متوسط)
– سس طماطم (۲ پیمانه)
– سیر (۳ حبه)
– نمک (به میزان لازم)
– فلفل سیاه (به میزان لازم)
– روغن زیتون (۳ قاشق غذاخوری)
– نعناع تازه (برای تزیین)
طرز تهیه:
۱. ابتدا بادمجانها را بشویید و سرشان را برید. سپس آنها را به صورت طولی برش داده و در ظرفی قرار دهید.
۲. سیر را خرد کرده و به ظرفی که بادمجان در آن هستند اضافه کنید.
۳. سس طماطم، نمک و فلفل سیاه را به ظرف اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
۴. روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و دوباره همه چیز را با هم مخلوط کنید.
۵. ظرف را با فویل پوشانده و درون فر گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
۶. پس از گذشت ۴۵ دقیقه، فویل را از ظرف بردارید و متبل را با نعناع تازه تزیین کنید.
متبل بادمجان آماده سرو است. این غذا را میتوان با نان لواش، نان توست و یا نان سنگک سرو کرد. همچنین میتوانید آن را به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو کنید. لذت بردن از این غذا را از دست ندهید!