مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران
طرز-تهیه-کبه-برنجی-به-روش-عربی

طرز تهیه کبه برنجی به روش عربی

تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه کبه برنجی به روش عربی

کبه برنجی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه در کشورهای عربی است که با استفاده از برنج، گوشت چرخ کرده و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. در زیر طرز تهیه کبه برنجی به روش عربی را برای شما توضیح می‌دهیم:

مواد لازم:
– برنج: ۲ پیمانه
– گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– روغن مایع: به میزان لازم
– زعفران: یک قاشق چایخوری
– زردچوبه: یک قاشق چایخوری
– فلفل سیاه: به میزان لازم
– نمک: به میزان لازم
– آب: به میزان لازم

طرز تهیه:
1. برنج را با آب شسته و درون قابلمه‌ای با آب و نمک به میزان لازم بپزید.
2. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
3. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
4. زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید.
5. برنج پخته شده را با گوشت تفت داده شده مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید.
6. قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و مخلوط برنج و گوشت را به داخل آن بریزید.
7. روی مخلوط یک لایه از برنج را بگذارید و به خوبی فشار دهید.
8. قابلمه را با درب خوب بسته و روی حرارت کم بگذارید تا کبه برنجی پخته شود.
9. پس از گذشت ۴۵ دقیقه، کبه برنجی را از روی حرارت برداشته و با یک قاشق بزرگ به صورت دایره‌ای از قابلمه خارج کنید.
10. کبه برنجی را بر روی بشقاب سرو کرده و با سبزیجات و سس دلخواه تزیین کنید.

با این روش ساده و خوشمزه، کبه برنجی عربی را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مرتبط نوشته ها

زاویه-تابش-و-بازتابش

زاویه تابش و بازتابش

بازتاب-امواج-الکترومغناطیسی

بازتاب امواج الکترومغناطیسی

آونگ ساده

نیروی اصطکاک جنبشی

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-سیب-زمینی-متری

طرز تهیه سیب زمینی متری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

paniz

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی پانیذ متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.