طرز تهیه کیک پیتزا
برای تهیه کیک پیتزا، میتوانید از مواد زیر استفاده کنید:
– آرد ۲ پیمانه
– پودر سرخ کردن ۱ قاشق چایخوری
– بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
– نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
– شیر ۱ پیمانه
– تخم مرغ ۲ عدد
– روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
– پنیر موتزارلا ۱ پیمانه
– سس گوجه فرنگی ۱/۲ پیمانه
– گوجه فرنگی ۲ عدد
– فلفل دلمهای ۱ عدد
– زعفران یا پودر گردو برای تزیین
طرز تهیه:
۱. ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲. در یک کاسه، آرد، پودر سرخ کردن، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
۳. در کاسه دیگری، شیر، تخم مرغ و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
۴. مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست بدست آید.
۵. سس گوجه فرنگی را روی کیک پیتزا پخش کنید و سپس پنیر موتزارلا را روی آن بریزید.
۶. گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را به صورت خلقی روی پنیر بریزید.
۷. کیک پیتزا را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.
۸. پس از پخت کیک پیتزا، آن را از فر بیرون بیاورید و با زعفران یا پودر گردو تزیین کنید.
کیک پیتزا آماده خوردن است. میتوانید آن را به صورت داغ و تازه سرو کنید.