مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران
طرز-تهیه-لونگی-مرغ-شمالی

طرز تهیه لونگی مرغ شمالی

تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه لونگی مرغ شمالی

لونگی مرغ شمالی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در مناطق شمالی ایران است. برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم:
– ۵۰۰ گرم گوشت مرغ
– ۲ عدد پیاز متوسط
– ۳ حبه سیر
– ۲ عدد فلفل دلمه‌ای
– ۲ عدد گوجه‌فرنگی متوسط
– ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
– ۱ قاشق چایخوری زعفران
– ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
– نمک، فلفل، روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:
1. ابتدا گوشت مرغ را با نمک و فلفل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب نرم شود.
2. پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سبک شوند.
3. فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را نیز خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
4. سپس گوشت مرغ را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا گوشت نرم شود.
5. رب گوجه‌فرنگی، زعفران و زردچوبه را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
6. در این مرحله می‌توانید مقداری آب به غذا اضافه کنید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا غذا آماده شود.
7. لونگی مرغ شمالی را با برنج یا نان تازه سرو کنید.

با این روش می‌توانید لونگی مرغ شمالی خوشمزه و شیرینی تهیه کنید که می‌توانید با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مرتبط نوشته ها

زاویه-تابش-و-بازتابش

زاویه تابش و بازتابش

بازتاب-امواج-الکترومغناطیسی

بازتاب امواج الکترومغناطیسی

آونگ ساده

نیروی اصطکاک جنبشی

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-آش-سبزی-شیرازی

طرز تهیه آش سبزی شیرازی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

paniz

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی پانیذ متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.