مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران
طرز-تهیه-متبل-بادمجان

طرز تهیه متبل بادمجان

تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه متبل بادمجان

متبل بادمجان یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که با استفاده از بادمجان، سس طماطم، سیر و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود. در زیر طرز تهیه این غذا را برای شما توضیح می‌دهیم:

مواد لازم:
– بادمجان (۳ عدد متوسط)
– سس طماطم (۲ پیمانه)
– سیر (۳ حبه)
– نمک (به میزان لازم)
– فلفل سیاه (به میزان لازم)
– روغن زیتون (۳ قاشق غذاخوری)
– نعناع تازه (برای تزیین)

طرز تهیه:
۱. ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و سرشان را برید. سپس آن‌ها را به صورت طولی برش داده و در ظرفی قرار دهید.
۲. سیر را خرد کرده و به ظرفی که بادمجان در آن هستند اضافه کنید.
۳. سس طماطم، نمک و فلفل سیاه را به ظرف اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
۴. روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و دوباره همه چیز را با هم مخلوط کنید.
۵. ظرف را با فویل پوشانده و درون فر گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
۶. پس از گذشت ۴۵ دقیقه، فویل را از ظرف بردارید و متبل را با نعناع تازه تزیین کنید.

متبل بادمجان آماده سرو است. این غذا را می‌توان با نان لواش، نان توست و یا نان سنگک سرو کرد. همچنین می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو کنید. لذت بردن از این غذا را از دست ندهید!

مرتبط نوشته ها

زاویه-تابش-و-بازتابش

زاویه تابش و بازتابش

بازتاب-امواج-الکترومغناطیسی

بازتاب امواج الکترومغناطیسی

آونگ ساده

نیروی اصطکاک جنبشی

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-حلوای-کنجد

طرز تهیه حلوای کنجد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

paniz

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی پانیذ متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.