مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی پانیذ
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران
طرز-تهیه-کباب-حسینی-اصفهانی

طرز تهیه کباب حسینی اصفهانی

تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه کباب حسینی اصفهانی

کباب حسینی یکی از غذاهای محبوب و سنتی اصفهان است که با استفاده از گوشت گوسفند و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه کباب حسینی اصفهانی را برای شما توضیح می‌دهیم:

مواد لازم:
– یک کیلوگرم گوشت گوسفند
– یک قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
– یک قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
– نصف قاشق غذاخوری پودر دارچین
– نصف قاشق غذاخوری پودر هل
– نصف قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
– نصف قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
– نصف قاشق غذاخوری نمک
– یک پیمانه پیاز رنده شده
– نیم پیمانه روغن زیتون
– چند عدد گوجه فرنگی
– چند عدد فلفل دلمه‌ای
– چند عدد پیاز دلمه‌ای

طرز تهیه:
1. گوشت گوسفند را خرد کرده و در یک ظرف بزرگ قرار دهید.
2. پودر زردچوبه، پودر فلفل سیاه، پودر دارچین، پودر هل، پودر زنجبیل، پودر پاپریکا و نمک را با هم مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید. سپس پیاز رنده شده را به گوشت اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
3. گوشت را به مدت حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا ادویه‌ها به خوبی در گوشت جذب شوند.
4. گوشت را روی مشبک بگذارید و با روغن زیتون مالیده و به مدت چند دقیقه از هر دو طرف بپزید تا کاملاً پخته شود.
5. در همین حین، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و پیاز دلمه‌ای را نیز روی مشبک بگذارید و با روغن مالیده و به مدت چند دقیقه از هر دو طرف بپزید تا کاملاً پخته شوند.
6. کباب حسینی را با گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و پیاز دلمه‌ای سرو کنید.

با این روش می‌توانید کباب حسینی اصفهانی خوشمزه و شیرین تهیه کنید. امیدواریم که از این غذای سنتی لذت ببرید.

مرتبط نوشته ها

زاویه-تابش-و-بازتابش

زاویه تابش و بازتابش

بازتاب-امواج-الکترومغناطیسی

بازتاب امواج الکترومغناطیسی

آونگ ساده

نیروی اصطکاک جنبشی

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-لونگی-مرغ-شمالی

طرز تهیه لونگی مرغ شمالی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

paniz

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی پانیذ متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.