طرز تهیه کبه برنجی به روش عربی
کبه برنجی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه در کشورهای عربی است که با استفاده از برنج، گوشت چرخ کرده و ادویههای مختلف تهیه میشود. در زیر طرز تهیه کبه برنجی به روش عربی را برای شما توضیح میدهیم:
مواد لازم:
– برنج: ۲ پیمانه
– گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– روغن مایع: به میزان لازم
– زعفران: یک قاشق چایخوری
– زردچوبه: یک قاشق چایخوری
– فلفل سیاه: به میزان لازم
– نمک: به میزان لازم
– آب: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. برنج را با آب شسته و درون قابلمهای با آب و نمک به میزان لازم بپزید.
2. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
3. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
4. زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید.
5. برنج پخته شده را با گوشت تفت داده شده مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید.
6. قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و مخلوط برنج و گوشت را به داخل آن بریزید.
7. روی مخلوط یک لایه از برنج را بگذارید و به خوبی فشار دهید.
8. قابلمه را با درب خوب بسته و روی حرارت کم بگذارید تا کبه برنجی پخته شود.
9. پس از گذشت ۴۵ دقیقه، کبه برنجی را از روی حرارت برداشته و با یک قاشق بزرگ به صورت دایرهای از قابلمه خارج کنید.
10. کبه برنجی را بر روی بشقاب سرو کرده و با سبزیجات و سس دلخواه تزیین کنید.
با این روش ساده و خوشمزه، کبه برنجی عربی را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.